Anak pandai matematika

Yang blm tidur ayo ketawa sebentar

MATEMATIKA
Nanang anak lanang Umur 7 tahun sekolah kelas 2 SD.
"Nang, iki dhuwit, kowe nang warung, tukokno coca cola... nggo pak'e siji, mak'mu siji, kangmas mu siji. Nah kowe yo siji... dadi piro kabehe Nang...?!"
Dgn polos Nanang njawab : "Telu pakk...!"
"Lha piye tho, cobo diitung meneh... bapakmu siji, makmu siji, kangmasmu siji, kowe siji... piro dadine...???"
Nanang : "Telu paakk...!!!"
Bapake mulai nesu : "Ki bocah bodho men yo... sekolah opo ora diajari ngitung... neng kelas dolanan wae yo... cobo itung meneh...!!! Bapak siji, mak'e siji, mas mu siji trus kowe siji...!!!Dadi piro tuku coca cola ne...??? 
Nanang mulai nangis : "Telu pak... akuu pingin Sepriiittt 😫😭....!!!



0 Response to "Anak pandai matematika"

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.